Jestem absolwentką Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, kierunki: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka oraz Żywienie Człowieka i Dietetyka. Studia podyplomowe: Instytut Studiów Podyplomowych Wyższej Szkoły Nauk Pedagogicznych w Warszawie: ,,Higiena i Epidemiologia w Profilaktyce i Promocji Zdrowia”. Specjalizacja: Centrum Medyczne Kształcenia Podyplomowego w Warszawie: ,,Zdrowie Publiczne”.
Głównym celem mojej pracy jest zmiana zachowań żywieniowych pacjentów oraz ich dotychczasowego stylu życia na prawidłowy. Prowadzenie gabinetu daje mi możliwość dzielenia się swoją wiedzą i pomagania osobom, które potrzebują wsparcia i edukacji w zakresie odżywiania. Swoich pacjentów zawsze traktuję w sposób indywidualny, holistyczny. Współpracuję zarówno z pacjentami pragnącymi schudnąć jak i cierpiącymi na choroby dietozależne oraz sportowcami. W swojej pracy wykorzystuję wyłącznie informacje potwierdzone naukowo.